Nu säljer vi vår fina mobila restaurang / take away

Byggnad
Lokalen består av 4 st livsmedelsgodända, nybyggda eller helrenoverade moduler från 2011 som står på arrenderad mark.
Anslutet till komunalt vatten/avlopp & el 25A, uppvärmning/luftkond med 2st värmepumpar
Lämpligt för fortsatt drift eller avtransport för uppställning på din plats. Transport sker med kranbil och man bör kunna vara igång med affärerna ca1v efter monteringen. Här får du precis allt du behöver för att komma igång med din verksamhet!! Tack vare möjligheten att enkelt flytta anläggningen kan man få en topputrustad restaurang i ett område där lokaler saknas eller hyreskostnaden är orimlig. 
Under vår regi har det aldrig förekommit några påpekanden eller anmärkningar från miljökontoret, tvärtom har vi bara fått beröm för den fina planlösningen som möjligör en säker livsmedelshantering. Arrendet kan förlängas på nuvarande plats i centrala Herrljunga.

Kundentré
Kunden möts av en välkomnande säljyta med möjlighet för 6-8 per att äta sin mat på plats. Med en enkel planändring kan utrymmet 3 dubblas .
Köksdel
Ett stort rejält och lättstädat kök med 3 kylbänkar en diskbänk och en 2 + 2 lågors CASTA Kinaspis. Spiskåpan är något större och täcker även fritöser eller stekbord. En drickakyl finns också inom räckhåll. Gott om förvaringsutrymmen för alla kökstillbehör.
Personalingång och varuintag.
För att alla regler om livsmedelshantering skall uppfyllas finn ett bakre varuintag med avemballerings yta. Här är också plats för gasol och avfall.
Personalutrymmen
Omklädning och toalett i avskilda ytrymmen.   

Kyl & Frysförvaring med 2st 500l frysboxar, 1 500l frysskåp, 1 dubbelkyl, 1 enkelkyl
Här ryms allt som behövs i kylförvaring
2 st stora lagerytor för torrförvaring nästan 20kvm
2st spegelvända ytor finns med rejäla lagerhyllor som rymmer allt man behöver, .
Beredningsrum
3st åtskilda arbetsytor gör att alla livsmedel hanteras åtskilda.. 

Diskrum
Huvdiskmaskin med grovdiskyta och torkställ.  


image
image